بازیابی موارد حذف شده در شیرپوینت

0 108

بازیابی موارد حذف شده در شیرپوینت

در مقاله گذشته با نحوه پاک کردن لیست در شیرپوینت آشنا شدیم.در این جلسه با نحوه بازیابی موارد حذف شده در شیرپوینت آشنا می شویم.

هنگامی که یک لیست را از اسناد شیرپوینت حذف می کنیم، لیست مورد نظر به سطل آشغال منتقل می شود و بعد از مدتی به طور خودکار پاک می شود. حال تا زمانی که سیستم به صورت خودکار لیست را حذف کند می توان لیست را به محل قبلی خود بازگرداند.

برای این کار مراحل کار به شرح زیر می باشد:

روی نوار بازیافت در راه اندازی کلیک کنید.

بازیابی موارد حذف شده در شیرپوینت

یا اگر سطل آشغال را در نوار راه اندازی سریع نبینید، این مراحل را دنبال کنید:

روی تنظیمات کلیک کنید و سپس محتوای سایت را کلیک کنید.سطل آشغال در قسمت بالا سمت راست صفحه محتوای سایت در قسمت Site Collection Administrtion قرار دارد.

بازیابی موارد حذف شده در شیرپوینت

در صفحه Recycle Bin روی کادر موجود در سمت چپ موارد یا فایلها کلیک کنید تا مواردی را که میخواهید حذف یا بازگردانده شود انتخاب کنید.

بازیابی موارد حذف شده در شیرپوینت

برای بازگرداندن فایل های انتخاب شده، بازگرداندن انتخاب را کلیک کنید.

بازیابی موارد حذف شده در شیرپوینت

در نهایت روی OK در کادر تأیید کلیک کنید.

پیکربندی تنظیمات سطل آشغال شیرپوینت

بعد از انجام کارهای مرحله قبل حال نوبت این رسیده که تنظیمات سطل آشغال را پیکربندی کنیم.در این قسمت ما می توانیم سطل زباله را خاموش یا روشن کنیم،تعداد روزهایی که موارد حذف شده می توانند در سطل زباله بمانند، همچنین میزان فضای قابل ذخیره شدن را مشخص کنیم.

مراحل کار به شرح زیر می باشد :

وارد قسمت SharePoint Central Administration می شویم.در قسمت مدیریت برنامه، روی مدیریت برنامه های وب کلیک کنید.

بازیابی موارد حذف شده در شیرپوینت

سایتی را که می خواهید تنظیمات بازیافت را تنظیم کنید را انتخاب کنید و سپس روی تنظیمات عمومی در قسمت مدیریت بر روی نوار کلیک کنید.

بازیابی موارد حذف شده در شیرپوینت

در صفحه تنظیمات عمومی برنامه وب، به قسمت Recycle Bin بروید، در آنجا می توان تنظیمات زیر را پیکربندی کرد :

 

بازیابی موارد حذف شده در شیرپوینت

  • در زیر وضعیت Recycle Bin Status، اگر on را انتخاب کنیم موارد حذف شده داخل سطل آشغال قرار می گیرند، اما اگر off را انتخاب کنیم هیچ موردی در سطل آشغال قرار نمی گیرد و مستقیم حذف می شود.
  • در زیر وضعیت Delete items in the Recycle Bin، اگر Never را انتخاب کنیم سطل آشغال به صورت اتوماتیک موارد حذف شده را حذف نمی کند، اما اگر After را با ۳۰ روز انتخاب کنیم، موارد حذف شده از شیرپوینت بعد از ۳۰ روز به صورت اتوماتیک از سطل آشغال حذف می گردند.
  • در زیر وضعیت Second Stage Recycle Bin، اگر Add را انتخاب کنیم سطل آشغال دوم فعال می شود.در این قسمت می توان درصد سهم مرحله دو از دیسک را مشخص کرد، اگر Off را انتخاب کنیم سطل آشغال مرحله دو فعال نمی شود.

در مقاله آینده  با ایجاد ستون در لیست آشنا می شویم.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

+ 13 = 18