رفع خطای The security database on the server does not have a computer account for this workstation trust relationship
زمانی که در یک شبکه دومین بخواهید عمل Login را انجام دهد ممکن است با خطای زیر روبرو شوید:
The security database on the server does not have a computer account for this workstation trust relationship
منظور از این خطا یعنی اینکه پایگاه داده امنیت، به این حساب در این کامپیوتر اعتماد ندارد و ارتباط برقرار نمی کند.
یکی از دلیل های این خطا این می باشد که در شبکه خود هم زمان از ویندوز سرور ۲۰۰۳ و ویندوز سرور ۲۰۰۸ و کلاینت های شبکه از ویندوز ویستا یا ویندوز ۷ استفاده می کنند.
نکته: این خطا فقط برای کاربرانی که از سیستم عامل های همچون ویندوز ویستا، ویندوز سرور ۲۰۰۸، ویندوز ۷ و ویندوز سرور ۲۰۰۸ R2 استفاده می کنند ممکن است با این خطا مواجه شوند.
برای حل این مشکل کافیست شما حساب Computer account مربوط به این کامپیوتر را از Active Directory حذف کنید بعد حذف دوباره عمل لاگین را از کلاینت موردنظر انجام دهید.
اما اگر نتوانستید لاگین کنید هنگام Login کردن بر روی Other User کلیک کنید و از طریق حساب کاربری Local سیستم وارد ویندوز شوید.
بعد از وارد شدن به ویندوز کافیست بر روی آیکون Computer کلیک راست و گزینه ی Properties را انتخاب کنید در پنجره باز شده بر روی Change setting کلیک کنید تا یک پنجره دیگر برای شما باز شود در پنجره باز شده بر روی Change کلیک کنید و گزینه ی Workgroup را فعال کنید در کادر عبارت WORKGROUP را تایپ کنید بعد بر OK کلیک کنید.
بعد از کلیک بر روی گزینه ی OK با یک پیغام مواجه می شود که بهتون هشدار می دهد بعد از خارج شدن از دومین باید پسورد Administrator لوکال کامپیوتر را بدانید تا بتوانید که به آن لاگین کنید یا اینکه دارای حسابی باشید که مجوز Administratorباشد.
بعد باید در پنجره باز شده نام کاربری و پسورد سیستم را وارد کنید تا بتواند از دومین خارج شود بعد یک پیغام داده می شود که می گوید باید سیستم یکبار ریستارت شود تا بتواند این عملیات را انجام دهد کافیست بر روی Restart now کلیک کنید تا سیستم ریستارت شود.
خب حالا بعد از ریستارت شدن دوباره بر روی آیکون Computer کلیک راست و گزینه ی Properties را انتخاب کنید در پنجره باز شده بر روی Change setting کلیک کنید تا یک پنجره دیگر برای شما باز شود در پنجره باز شده بر روی Change کلیک کنید اما این سری بر روی گزینه ی Domain را انتخاب کنید و نام دومین شبکه تان را وارد کنید.
بعد وارد کردن نام دومین به شما هشدار می دهد “این نام کامپیوتر در شبکه وجود دارد و شما باید یک نام دیگر را انتخاب کنید اما هنوز می خواهید به تلاش خود ادامه دهید “کافیست گزینه ی Yes را انتخاب کنید و نام کاربری و پسورد شبکه خود را وارد کنید تا بتوانید به شبکه وارد شوید البته باید یکبار دیگر سیستم ریستارت شود.
شما صورت مسله رو پاک کردید مشکل رو حل نکردید.که کامپیوتر رو از دومین در بیاریم و دوباره جوین دومین کنیم.این که حل شدن مشکل نیست.در ضمن این مشکل برای سیستم عامل ویندوز ۱۰ هم پیش میاد
سلام
اگه با لئکال هم نتونیم وارد بشیم چکار کنیم؟
با سلام و روز بخیر
ممنون از راهنمایی ارزنده تان