ایجاد کاربر و گروه در نرم افزار Adobe Connect

0

پیش از این در مقاله ایجاد Meeting در Adobe Connect در مرحله Select Participants شرکت کنندگان در Meeting را مشخص کردیم. اما سوال اینجاست که لیست شرکت کنندگان از کجا آمده است و چطور می توان آن ها را اضافه نمود؟

می دانیم که برای ویرایش شرکت کنندگان در یک Meeting می توان از صفحه تنظیمات آن ، گزینه Edit Participants را انتخاب نمود.

Users and Groups in Adobe Connect - 1در این قسمت دو ستون با نام های Available Users and Groups و Current Participants وجود دارد. در ستون Available Users and Groups کاربران و گروه هایی که امکان اضافه شدن آن ها به Meeting وجود دارد نمایش داده شده است. برای اینکه اجازه شرکت در Meeting به هر مورد داده شود ، کافی است آن را انتخاب و بر روی دکمه Add کلیک کنید. با این کار ، گروه یا کاربر به ستون مربوط به Current Participants انتقال خواهد یافت و قادر خواهد بود در Meeting یا جلسه شرکت کند.

ایجاد کاربر در Adobe Connect

برای ایجاد کاربر در Adobe Connect از منوی Administration گزینه Users and Groups را انتخاب و سپس بر روی دکمه New User کلیک کنید.

در مرحله New User Information همه فیلد ها را با اطلاعات مناسب پر کنید. اگر مایل باشید که اطلاعات ورود برای کاربر از طریق ایمیل ارسال شود ، گزینه E-mail the new user account information, login and password را فعال نمایید. همچنین گزینه Prompt user to change password after next login باعث می شود که پس از اولین ورود ، کاربر مجبور به تغییر پسورد باشد.

بر روی Next کلیک نمایید. در این صفحه می توانید کاربر را در صورت تمایل به عضویت یکی از گروه های نمایش داده شده در سمت چپ در آورید. به این منظور بر روی نام گروه و سپس دکمه Add کلیک کنید. در نهایت بر روی Finish کلیک کنید.

با کلیک بر روی Finish به صفحه ای با نام User Information هدایت خواهید شد که برای تمام کاربران وجود دارد. برای دسترسی به این قسمت در مواقع دیگر از زبانه Users and Groups بر روی نام کاربر کلیک کنید و دکمه Information را برگزینید. در قسمت Information دکمه ای تحت عنوان Send a link to reset this user’s password وجود دارد. این دکمه برای زمان هایی مناسب است که کاربر اطلاعات ورود خود را فراموش کرده باشد. با کلیک بر روی آن ایمیلی حاوی اطلاعات ورود به کاربر ارسال می گردد. 

 

 

لازم به ذکر است که مراحل ساخت Group نیز به همین صورت است. فقط در قسمت اول به جای New User گزینه New Group را انتخاب نمایید.

اکنون به بخش Edit Participants مربوط به Meeting باز می گردیم. در ستون Current Participants اگر بر روی نام کاربران یا گروه ها کلیک کنید امکان حذف یا Set User Role وجود خواهد داشت. با کلیک بر روی Set User Role چهار گزینه Participant ، Presenter ، Host و Denied را مشاهده می نمایید. اگر دوست دارید که درباره این Role ها بیش تر بدانید ، مقاله های آینده تک تیک را از دست ندهید. همچنین می توانید تک تیک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

 

مطالب مرتبط

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.